Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/uv.ro/similar.uv.ro/public_html/wp-includes/cache.php on line 36 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/uv.ro/similar.uv.ro/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/uv.ro/similar.uv.ro/public_html/wp-includes/theme.php on line 540 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/dynamic/uv.ro/similar.uv.ro/public_html/wp-includes/cache.php:36) in /home/www/dynamic/uv.ro/similar.uv.ro/public_html/wp-content/plugins/postratings/postratings.php on line 826 Zodia Leu | Similar
BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

Zodia Leu

Categoria: Horoscop, Previziuni 2008 | | 485 Citit

Trimite pe YM!

Leu
Perioada: 23 iul - 22 aug

Previziuni 2008

   Stresul si lipsa timpului liber, dusmanii nostri in secolul XXI, vor face ravagii printre Lei anul acesta. Supusi unor presiuni externe deosebite, veti fi nevoiti sa va luptati tot anul cu cei din jur si cu propriile dv. limite ca sa faceti fata satisfacator cerintelor. Satisfacator!!! La limita superioara, de cele mai multe ori, dar cu mari eforturi. Ziua ar trebui sa aiba pentru dv. vreo 40 de ore ca sa reusiti sa rezolvati tot.
   In dragoste partenerii de viata va cer enorm, in primul si in primul rand mai multa disponibilitate pentru el/ ea, apoi pentru familia ca atare. Trebuie sa va strecurati cu grija astfel printre sarcinile de serviciu si cei dragi. Riscati scandaluri pe ambele fronturi daca nu jucati bine! In orice caz, desi pretinde mult, partenerul de viata poate sa inteleaga situatia dv., mai ales daca este nativ al Racului sau are descendentul in Rac. O persoana de sex opus dintr-o zodie de Apa va fi intotdeauna alaturi de dv. sa va ajute cu un sfat in aceasta privinta. Trebuie doar sa descoperiti aceasta persoana si sa ii acordati incredere.
   Prietenii ii vedeti destul de rar, nu va largiti prea tare cercul de amici in 2008, dar va bazati pe cei pe care ii aveti. La sfarsitul verii veti fi pusi in situatia de a rezolva o situatie conflictuala teribila intre doi prieteni foarte buni. Cum o veti rezolva, depinde in exclusivitate de dv., nu de astre. In plus, veti pusi intr-o situatie neplacuta cauzata de barfe si zvonuri care va au in centru si in care cu greu veti reusi sa demonstrati ca nu sunteti vinovati cu nimic.
   La serviciu, cum spuneam, va asteapta sarcini multe care cer timp iar stresul ingreuneaza rezolvarea lor. Si totusi, chiar daca nu simtiti ca „va bate vantul din pupa”, sefii vor fi multumiti de dv. E posibil sa fie mai mult o autosugestie faptul ca nu faceti fata! Sunt posibile si avansari timide dar si schimbari ale locului de munca, cauzate de un interes brusc pentru un alt domeniu de activitate sau de stagii de pregatire intensa – impuse sau autoimpuse - care va permit sa pretindeti si altceva de la viata dv. profesionala. Financiar nu ar trebui sa va plangeti, dar nici sa va avantati in cheltuieli dincolo de posibilitatile de plata imediate. Adica, evitati imprumuturile si creditele, chiar si pe cele mai „inofensive”.
   In ceea ce priveste sanatatea ramane valabil avertismentul anului anterior, referitor la evitarea meselor imbelsugate, a alcoolului si a lipsei de exercitiu fizic. Probleme par fi la nivelul sistemului digestiv pe care il suprasolicitati fie infometandu-l, fie supraincarcandu-l.

sursa: zodii.ro



Statistici

    1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (No Ratings Yet)
    Loading ... Loading ...

    1 User Browsing This Page.
    Users: 1 Vizitator

Cele mai Citite

Cele mai Votate


Articole similare

Comentarii

Nume* [?]



XHTML: Taguri permise: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>

◊ Impartasesteti intelepciunea ! ◊



 

  • Calendar

    May 2024
    M T W T F S S
    « Jan    
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • Useri Online

  • News

  • Alfa primul

    BookMark
  • AddThis Social Bookmark Button
  • Post Rss
    AddThis Feed Button
  • Afla noutatile prin e-mail:

  • Cititori

  • Meta

  • Trafic